Skip to content

Metamorfose massage

Metamorfose massage

Krijgt u te maken met een ingrijpende verandering in uw leven? Gaat u bijvoorbeeld ver weg verhuizen of verandert uw gezinssituatie doordat u zwanger bent? Dit kan veel stress en zorgen veroorzaken. Dit kan verder leiden tot veel blokkades in uw lichaam en geest waardoor u weer klachten krijgt. Bij Puur Kelly wordt het begrepen dat veranderingen in het leven zeer uitdagend kunnen zijn. Om deze reden kunt u bij Puur Kelly terecht voor een metamorfose massage.

Wat is een metamorfose massage?

Een metamorfose massage bij Puur Kelly is gericht op de verbetering van uw omgang met verandering. Het kan veel mensen helpen bij zeer uiteenlopende situaties. Bij een metamorfose massage wordt u in een veilige en omarmende omgeving tot bewustwording gebracht. U geniet bij Puur Kelly van ontspanning in een rustgevende omgeving. Iedere aanraking is liefdevol en rustgevend. Er wordt gebruikgemaakt van de prenatale lijnen op uw handen, voeten en hoofd. Hierdoor kunnen blokkades gemakkelijker verdwijnen. Dit is een van de redenen waarom een metamorfose massage als bevrijdend wordt ervaren.

Wanneer kan een metamorfose massage u helpen?

U kunt veel baat hebben bij het ondergaan van een metamorfose massage wanneer u in een periode zit van veel veranderingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u een echtscheiding meemaakt. In dit soort periodes kan een massage ook kinderen helpen met het omgaan met deze ingrijpende verandering. Het is een massage die geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.

Buiten dat de massage helpt in tijden van verandering, kan de massage ook helpen bij iedereen die meer wil kunnen ontspannen. Het kan u bijvoorbeeld ook helpen om leren om te gaan met autisme, ADHD, spasmen of andere situaties.

Metamorfose massage

Hoe kan een metamorfose massage u helpen?

Wanneer u in een periode zit waar u te maken krijgt met ingrijpende verandering, kan een massage een ongewone oplossing lijken. Een metamorfose massage kan u helpen om te ontspannen. Vanuit de ontspanning van een regelmatige massage is het mogelijk om beter met de veranderingen om te gaan. Dit kan op de manier dat u wordt gestimuleerd om datgene los te laten waar u geen controle overheeft. Tijdens de massage bent u niet bezig met het verleden of de toekomst. Er is alleen ontspanning in het hier en nu.

Een massage bij Puur Kelly

Bent u benieuwd wat voor effect een metamorfose massage op u kan hebben? Neem dan gerust contact op met Puur Kelly om een afspraak te maken. Wilt u gerucht de balans in uw lichaam laten herstellen? Kies dan voor een chakra massage. We kunnen u ook helpen met het energetisch reinigen van uw huis.