Skip to content

Huis energetisch reinigen

Huis energetisch reinigen

Wilt u beginnen met een frisse start? Of een nare periode achter u laten? Heeft u een gevoel van negativiteit in uw huis, maar kunt u er geen vinger op leggen? U kunt dan kiezen om uw huis energetisch te reinigen zodat u van de negativiteit in uw huis af komt.

Het huis energetisch reinigen is als healing voor uw huis

Het huis energetisch reinigen is te omschrijven als het schoonmaken van uw huis. Het kan dan gaan om het reinigen van entiteiten en nare sferen die eventueel in uw huis aanwezig zijn en die uw woongenot belemmeren. Deze sfeer is vaak onverklaarbaar en er zijn veel mensen die aangeven zelfs lichamelijke klachten te ervaren. Het kan gaan om zogenaamde dwalende zielen of bepaalde energieën. Er kunnen bepaalde stralingen in uw woning aanwezig zijn. Daarnaast kunt u ook negatieve energieen van uzelf, huisgenoten of vorige bewoners ervaren. Deze negatieve energieën hebben zich dan opgehoopt en blijven hangen in uw huis. Zonder dat u het door heeft, kunt u door deze negatieve energieën u soms somber, angstig, boos of lusteloos voelen. Kiest u ervoor om het huis energetisch te reinigen, dan wordt uw huis weer schoon en zuiver. U voelt zich weer beschermd en het huis energetisch laten reinigen voelt voor veel mensen niet zelden als een vorm van healing. Ervaart u bovengenoemde zaken in uw huis? Maak dan snel een afspraak.

Naast huis energetisch reinigen bied ik ook massages aan

Overigens kan Puur Kelly u nog veel meer bieden dan alleen het energetisch reinigen van uw huis. Zo bent u bij Puur Kelly ook aan het juiste adres als het gaat om massages: chakra massages en metamorfose massages. Wat zeker bijzonder is, is wel de metamorfose massages die we u aan kunnen bieden. Wellicht is het een nog wat onderbelichte massage, maar het kan ook voor u zeer waardevol zijn.
Kiest u voor een metamorfose massage, dan is dat een ideale massage als u te maken heeft met veranderende omstandigheden. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een echtscheiding, een verhuizing of een nieuwe baan. Deze veranderingen kunnen bepaalde blokkades opleveren en kunnen meedragen aan dat u zich niet op een goede manier kunt ontspannen. Een metamorfose massage kunt u dan zeker helpen. Ook is deze massage zeer waardevol voor mensen met een beperking, voor kinderen en voor mensen met autisme en ADHD.

Huis energetisch reinigen

Puur Kelly kan u op verschillende gebieden prima van dienst zijn

En zo kan Puur Kelly u dus op uiteenlopende gebieden prima van dienst zijn. Puur Kelly is er voor u en voor uw huis en kan altijd hulp bieden en in de eerste plaats altijd zorgen voor een stukje ontspanning. En dat is in deze hectische wereld heel erg veel waard.