Skip to content

Chakra massage

Chakra massage

Ervaart u veel stress en zitten de spieren in bijvoorbeeld uw rug en schouders vast? Dan kunt u overwegen om een afspraak te maken voor een massage. Verder is het verstandig om te ontdekken waar de klachten vandaan komen. Vaak is er sprake van onbalans in uw lichaam. Bij Puur Kelly kunt u terecht voor een chakra massage waarbij de balans in uw lichaam weer wordt hersteld. Zo kan de oorzaak van uw klachten beter worden aangepakt.

Wat houdt een chakra massage in?

Tijdens een chakra massage wordt er extra aandacht besteed aan de energiepunten in uw lichaam. Deze energiepunten worden ook wel de zeven chakra’s genoemd. Door met olie te masseren kan er op deze punten uw energie worden gestimuleerd. Vaak wordt uw zelfhelend vermogen op deze manier geactiveerd. Ook wordt er bij Puur Kelly extra aandacht besteed aan de chakra’s die mogelijk uit balans zijn. Hierdoor kan er weer harmonie ontstaan in uw lichaam en geest.

Laat blokkades oplossen

Buiten dat een chakra massage voor harmonie kan zorgen, kan het ook meer bewustwording creëren. Ongeacht of u namelijk in energetische aanrakingen gelooft, kan een chakra massage u veel voordelen bieden. Het is een ontspannende massage waarbij er persoonlijke aandacht is voor uw lichaam en geest. Een chakra massage is namelijk gericht op het verhelpen van blokkades. Bij Puur Kelly kunt u erop vertrouwen dat de persoon die u masseert feilloos aanvoelt waar deze blokkades zitten. De massage wordt daarna op deze waarneming aangepast.

Chakra massage

Laat alles los en ontspan volledig

Een chakra massage is niet volledig energetisch. Het is namelijk geen contactloze massage. Doordat uw lichaam wordt aangeraakt, kan er een energiestroom op gang komen of de balans in uw energie worden hersteld. Tijdens de massage wordt er ook vaak gebruik gemaakt van verwarmde olie. Doordat uw lichaam wordt aangeraakt, kunnen de spieren in uw lichaam nog gemakkelijker ontspannen. Dit is weer bevorderlijk voor de staat van de chakra’s.

Ontspanning en herstel met een massage van Puur Kelly

Zoals vrijwel iedere massage is de chakra massage bij Puur Kelly zeer ontspannend. Het geeft u de mogelijkheid om u even volledig in het hier en nu te doen bevinden. Er is vaak sprake van ontspanning en het loslaten van stress en dagelijkse bezigheden. Hierdoor kunt u meer kracht en harmonie ervaren. Doordat er aandacht is voor de chakra’s kunt u zich ook sneller beter voelen op emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek gebied. Een metamorfose massage bij Puur Kelly kan ook een positief effect op u hebben. We kunnen u ook helpen met het energetisch reinigen van uw huis.